over ons

maX Video maakt deel uit van maX Music, een creatief productiehuis. Sinds 2006 stimuleren wij creativiteit met workshops, voorstellingen en creatieve producties zoals video’s.

In onze beginjaren maakten we alleen promotievideo’s voor onze eigen organisatie. Deze video’s vielen op door hun kwaliteit en creativiteit en klanten begonnen te vragen of we ook video’s voor hen konden produceren.

Toen corona toesloeg in 2020 nam de vraag naar video’s toe omdat klanten minder fysiek met hun doelgroep konden communiceren. We hebben ons toen ook het live streamen eigen gemaakt, en we hebben ervaring opgedaan in het maken van groepsvideo’s-op-afstand zoals een online song&clip.

Bel ons op 06-26142348 om vrijblijvend te brainstormen over een creatieve videoproductie voor jouw school of organisatie.

Menno Wiegeraad van maX Video

Menno

Menno is eigenaar van maX Video. Al sinds de vorige eeuw is hij een doctorandus in de Toegepaste Communicatiewetenschap.

Menno houdt van creatieve communicatie, liefst met wat video en muziek erbij.

In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, films en series kijken, en muziek maken.

Bart-Jan

Na stage te hebben gelopen bij maX Music keerde Bart-Jan na een aantal omzwervingen terug op het vertrouwde nest. Hij heeft een achtergrond in Media & Entertainment Management.
Bart-Jan vervult de rol van coördinator en planner, maar is er ook bij op locatie als we gaan live streamen.
Doordeweeks op kantoor, en in het weekend op het podium. Want naast medewerker van maX Video is Bart-Jan ook muzikant in een rockband.

Bart-Jan Schinkel van maX Video

Renger

Al jaren is Renger actief met muziekvideo’s voor een breed scala aan artiesten.
Van Rap/HipHop tot Rock en Metal, van concept naar schieten naar montage, bij elke stap van het productieproces is hij betrokken!
De laatste jaren is Renger ook steeds meer educatieve video’s aan het schieten, evenals sfeerimpressies van evenementen (aftermovies).
Ook met animatiefilmpjes, en van logo’s tot aan characters kan hij goed uit de voeten.
Een creatieve duizendpoot dus die niet bang is om de diepte in te duiken om een project goed te verwezenlijken.